Kurtlar Vadisi Pusu 90. yeni ve son bölüm fragmanı gösterimde



Kurtlar Vadisi Pusu yine yepyeni bir bölümle ekranlara geliyor. Kurtlar Vadisi Pusu'nun 90. yeni bölüm fragmanı yayınlandı. İşte Kurtlar Vadisi Pusu ve 13 Mayıs'ta yayınlanacak yeni bölüm fragmanı...

Kurtlar Vadisi Pusu 90. bölümde de sevenlerine yine çok heyecanlı dakikalar yaşatacak. Geçtiğimiz bölümde ki heyecan kaldığı yerden devam edecek. Kurtlar Vadisi Pusu eski günlerdeki gibi yine Polat. Memati, Abdulhey, Erhan 4'lüsünü bir araya getiriyor. Kurtlar Vadisi Pusu'nun yayınlanan son bölüm fragmanında ekibin tekrar bir araya gelip birileri ile çatıştığına sahne olacak yeni bölüm...

Polat yeni bölümde hem İskender'i hemde Feller'i alt edecek bir oyunun peşinde...Acaba Kurtlar Vadisi Pusu 90. bölümde Polat'ın planı ne? Gerçektende İskender ve Feller'e nasıl oyun oynacak?

Abdulhey yeni bölümde ayağa kalkıyor ve savaşmaya dostlarının yanında yer almaya başlıyor. Sevenlerinin kendine gelmesini bölümlerdir beklediği Abdulhey tamamen iyileşti mi?

İskender ve Feller'e bu bölümde biri büyük ihanet ediyor...Peki bunlara o oyunu kuran onların içindeki köstebek kim? İskender'in en çok güvendiği İnci mi İskender'e ihanet ediyor?
Zaza yeni bölümde yine çok kızgın ve yine birilerinin canını acıtıyor. Örgüt Zaza'yı çembere almış durumda. Peki Zaza bu çemberi yarabilecek mi? Örgüte karşı nasıl bir planı var?

Kurtlar Vadisi Pusu 90. bölümde cevaplarını bulacak bir kaç soruyu sizlerle paylaştık. Sizde sorular hakkında yorumlarınızı paylaşabilirsiniz. Bu sorular ve daha fazlası Kurtlar Vadisi Pusu' nun 13 Mayıs'ta ekranlara gelecek yeni ve en son bölümünde cevaplarını bulacak...Ayrıca Kurtlar Vadisi Pusu dizisinin 90. bölümü yayınlandıktan sonra bölüm özetini ve diğer bölümlerini fragmanlarını sitemizden takip edebilirsiniz..