Kurtlar Vadisi Pusu 89. Bölüm Özeti ve 90. Bölüm Fragmanı





Kurtlar Vadisi 89. Bölümde Neler Oldu? 90. Bölümde Neler Olacak?



Kurtlar Vadisi 90. Bölümde Neler Olacak? İskender, kendisini kimin sattığını öğrenebilecek mi? Polat, kendisiyle görüşmek isteyen İnci’den ne isteyecek? İskender, İnci’nin Polat’la görüştüğünü öğrenince ne yapacak? Memati’yi İskender’in tuzağına düşürmek isteyen Zaza, nerede pusu kuracak?

Kurtlar Vadisi Pusu’da macera son hızıyla devam ediyor. Solukları kesecek 90. bölüm, 13 Mayıs Perşembe akşamı Star TV ekranlarında olacak. Yine nefesler tutulacak, tüm Türkiye Star TV ekranlarına kilitlenecek.

İskender, kendisini kimin sattığını öğrenebilecek mi? Polat, kendisiyle görüşmek isteyen İnci’den ne isteyecek? İskender, İnci’nin Polat’la görüştüğünü öğrenince ne yapacak? Memati’yi İskender’in tuzağına düşürmek isteyen Zaza, nerede pusu kuracak? Baskına Abdülhey’i de alarak giden Memati, Zaza’nın tuzağından nasıl kurtulacak? Örgütün yeni lideri, Zaza’dan istediğini alabilmek için kiminle görüşecek? Zaza, kadının isteklerini bu kez kabul edecek mi? Polat ve adamlarını ele geçirmek için elindeki son kozu kullanmaya karar veren İskender, kendi pususuna mı düşecek? İskender’i yakalamaya çok yaklaşan Polat Alemdar’ı bekleyen büyük sürpriz ne olacak?

Tüm bu soruların yanıtları ve çok daha fazlası, Kurtlar Vadisi Pusu’nun heyecan dolu yepyeni bölümüyle 13 Mayıs akşamında Star TV ekranlarında olacak…