Kurtlar Vadisi Pusu 90. Son Bölüm Tahmin ve Yorumları

Kurtlar Vadisi Pusu 90.Bölüm Fragmanı



Kurtlar Vadisi Pusu 90. Bölüm tahminleri, Kurtlar Vadisi Pusu 90.bölümünde Türkiye ABD savaşı başladı. Bu bölümde de aksiyonun bol tutulması garanti gibi.Kurtlar Vadisi Pusu 90.bölümünde Türkiye ABD savaşı başladı

Kurtlar Vadisi Pusu 90. bölümde Türkiye- ABD savaşı başladı. Türk derin devletinin ajanı Polat Alemdar, ABD ajanı Feller'in en önemli adamı Turan Kaçgar'ı öldürdü. Kurtlar Vadisi Pusu'nun 90. bölümünde Feller ve Polat hesaplaşacak.

Kurtlar Vadisi Pusu 90. Bölüm tahminleri

Bu bölümde de aksiyonun bol tutulması garanti gibi.Turan'ın ölmesini Aron ayarlamış olabilir.Çünkü göz göre göre Gladio'nun Medya ayağının ilk günden öldürülmesine göz yumacak değildi heralde.
Ancak şu yönden düşünürsek eğer , Aron henüz Bedri'nin Polat'a bilgi sızdırdığını anlamadı.Bu yüzden Polat'ın , Turan'ı bir süre öğrenebilmesine ihtimal vermemiş olabilir.
Bu ölümden sonra Feller yine Medyayı Davut'a verecektir.Demir Yumruk İskender olduğuna göre , İskender bütün gücüyle Feller'in isteği ile Polat'ın üstüne gidecektir.
Doktor Zero , bizim artistin hafızasını kayırıp Polat'ın adamı yapacak.İleride belki sezon sonun da bu Davut'un ölümüne neden olabilir.