Kurtlar Vadisi Pusu 90. bölümde Polat Turan Kaçkar'ı öldürdü? video izle

Kurtlar Vadisi Pusu 90.Bölüm Fragmanı





Kurtlar Vadisi Pusu 90. bölümde Polat Turan Kaçkar'ı öldürdü? video izle
Kurtlar Vadisi Pusu'nun 89. bölümü yayınlandı. Aron Feller, Turan Kaçgar'ı Türkiye sefiri seçti. Polat, Feller'e meydan okudu ve Kaçgar'ı öldürdü. İşte Kurtlar Vadisi Pusu'nun 89. bölüm özeti ve nefes kesen sahneleri...

Vadi severlerin merakla beklediği Kurtlar Vadisi Pusu'nun 89. bölümü dün akşam Star TV'de yayınlandı. Vadi'nin yayınlanan yeni bölümünde hastalığı nedeniyle haftalardır operasyonlara katılamayan Abdülhey nihayet iyileşerek Polat ve Memati'yle birlikte operasyonlara katılmaya başladı.

Beyazgazete. com'un günler öncesinden kamuoyuna duyurduğu Memati ölmeyecek tezi ise gerçek çıktı... İskender Büyük'ün Memati'yi vurduğu ve oğlu Memati Ali'yi de kaçırdığı sahne rüya çıktı..

Amerika, medya patronu Davut Tataroğlu'na verdiği desteği çekti. Tataroğlu, tüm mal varlığını ve gazetelerini ABD ajanı Aron Feller'in emriyle Turan Kaçgar'a sattı.

Feller, Gladio'unu başına İskeder Büyük'ü getirdi. Turan Kaçgar ise ABD'nin Türkiye sefiri seçildi.

Feller, Kaçgar'ı Türkiye sefiri seçtiğini bir toplantı ile tüm büyük patronlara açıkladı ve "Bizim gücümüz onun gücü, bizim kararlarımız onun kararları, bizim dokunulmazlığımız onun dokunulmazlığı o bizim gücümüzün en keskin kılıcıdır" diyerek Kaçgar'a verdiği desteği göstermiş oldu...

Polat Alemdar ise Bedri Fincancı'dan aldığı istihbaratla Kaçgar'ın Türkiye'yi yönetmek için seçildiğini öğrendi...

Kaçgar'a hayırlı olsun ziyaretine giden Polat, Kaçgar'ın ağır sözlerine dayanamayarak Kaçgar'ı öldürdü....

ABD ajanı Aron Feller, baş adamları Kaçgar'ın Polat tarafından öldürüldüğünü öğrenince ne yapacak? Feller ve Polat arasında yeni bir savaş mı başlayacak?

Kurtlar Vadisi Pusu dizisinin 90. yeni bölümü 13 Mayıs Perşembe günü Star TV'de yayınlanacak...