Kurtlar Vadisi Pusu 90. bölüm Full Seyret

1.Kısım


2.Kısım


3.Kısım


4.Kısım


5.Kısım


6.Kısım


7.Kısım


8.Kısım


9.Kısım


Kurtlar Vadisi Pusu'nun merakla beklenen 90. bölüm fragmanı yayınlandı. Kurtlar Vadisi Pusu'nun 90. bölümünde İnci, İskender'i sattı. Polat ise Vadi'deki büyük savaşın fitilini ateşledi.

Star TV'nin reyting rekortmeni dizisi Kurtlar Vadisi Pusu'nun 90. bölüm fragmanı yayınlandı. Dizinin  en son yayınlanan bölümünde Aron Feller tarafından Türkiye'yi yönetmesi için seçilen Turan Kaçgar, Polat Alemdar tarafından öldürüldü.

Vadi'nin 90. yeni bölümünde ise Polat, Gladio'nun bir numarası Feller ve onun Türkiye'yi yönetmesi için demir yumruk ilan ettiği İskender'i öldürmek için plan yapıyor... Polat, Vadi'nin en son yayınlanan 90. bölümünde iki planının olduğunu ve bu planlardan bir tanesinin İskender'i diğerinin ise Amerikan ajanı Aron Feller'i yok edeceğini söylüyor.

Kızı Funda'yı kaybeden İskender ise sevgilisi İnci'nin kendisini Polat Alemdar'a sattığını öğreniyor..

Zaza Dayı, kendisinden rüşvet almak için gelen örgüte boyun eğmiyor ve örgütün temsilcisi olan Lale Zara Aynacı'nın yanında getirdiği adamının kulağını keserek örgütün tehditlerine papuç bırakmayacağını gösteriyor....

Dizinin bu hafta yayınlanacak olan bölümünde Vadi hayranlarını hangi sürprizler bekliyor? İskender, Kazım'dan sonra Memati'yi de öldürmek için ne yapacak? En iyi adamı Polat Alemdar tarafından öldürülen Aron Feller'in yeni stratejisi ne?

Polat'a Feller ve İskender hakkında istihbari bilgi veren Bedri Fincancı kimden korkuyor?

Memati ve Polat'ın ortaklaşa işlettiği limanı kimler bastı? Vadi'nin 90. yeni bölümünde Polat'ı hangi sürpriz bekliyor?

Tüm bu soruların cevabı Kurtlar Vadisi Pusu'nun 13 Mayıs Perşembe günü yayınlanacak olan yeni bölümünde cevap bulacak...