Kurtlar Vadisi Pusu Fanatiklerine Kötü Haber


Kurtlar Vadisi Pusu'nun 88. bölümü bu hafta yayınlanmayacak

Pana Film'den alınan bilgiye göre Kurtlar Vadisi Pusu'nun 88. bölümü Atletico Madrid- Liverpool maçı nedeniyle bu hafta yayınlanmayacak.

Kurtlar Vadisi Pusu dizisinin en son yayınlanan 87. bölümünde neler olmuştu..?

Polat Memati'yi kurtardı
Polat tarafından Amerikan ajanı Aron Feller'in elinden kurtarılan Abdülhey'in silahından çıkan kurşun Feller'in adamı yakışıklıyı vurdu. İskender'in peşine takılan Memati, tuzağa düştü ve Feller'in adamlarının elinden Polat Alemdar sayesinde kurtuldu.

İskender Büyük, Polat'ın verdiği belgeler sayesinde tutuklandı. Tutuklama kararının ardından Polat'la görüşen İskender, kızı Funda'ya sahip çıkması karşılığında Feller'i ve diğer hainleri teslim edeceğini söyledi.

İskender'in kızını öldürdüler
Aron Feller, İskender'i hapisten kurtaracağına dair söz verdi. Memati ve Kazım hem İhtiyarların ajanını hem de İskender Büyük'ün kızı Funda'yı öldürdüler... Yıllardır örgütün içine sızmış ajanlarını deşifre etmemek için yoğun çaba harcayan İhtiyarlar, Memati'nin adamı Kazım'ın ajanlarını öldürmesinden sonra nasıl bir tutum sergileyecek? Kızı ölen İskerder, Polat Alemdar ve Memati'ye savaş ilan edecek mi?

Tüm bu sorular Kurtlar Vadisi Pusu'nun 88. bölümünde cevap bulacak.