Kurtlar Vadisi Pusu 88.bölümünde Memati, Bulut'la tersmi düşecek?

18 Nisan 2010 Pazar - 14:30


  • Kurtlar Vadisi Pusu 88.bölümünde Memati, Bulut'la tersmi düşecek?



  • Kurtlar Vadisi Pusu 88.bölümünde Memati, Bulut'la tersmi düşecek?Star TV ekranlarında yayınlanan Kurtlar Vadisi Pusu isimli dizi 87. bölümüyle yine milyonları ekran başına kilitledi.Merakla beklenen bir haftanın ardından dün akşam Star TV ekranlarında yayınlanan Kurtlar Vadisi Pusu 87. bölüm izleyicilere yine heyecanlı dakikalar yaşattı.Vadi hayranlarını merakta bırakan bir finalle noktalanan 86. bölümün ardından Abdülhey'in ateşlediği silahın hedefinde yakışıklının olduğu bu bölümde öğrenildi.
    İstihbarat, örgüt, Amerika ve İsrail arasındaki dengelerin değiştiği bölümde yine çok merak uyandıran bir final sahnesi yaşandı.
    Kurtlar Vadisi Pusu'nun 87. bölümünde İskender Büyük'ün mahkemesine gelerek tutuklanmasını sağlayan Polat Alemdar ofisinin kapısına gelen cezaevi aracının içinde yine İskender'i buldu.
    Alışıla gelmişten farklı bir üslup takınan İskender Büyük Polat Alemdar'a bir anlaşma teklif etti. Kızının güvenliği karşısında yapılacak olan büyük toplantının yerini haber vereceğini belirten İskender Büyük, Polat Alemdar'dan bir söz istedi.
    İskender Büyük ile anlaşan Polat Alemdar'ın hesapları yine Memati tarafından dizinin final bölümünde bozuldu. İsraillilerden İskender'in evinin adresini öğrenen Memati yanına Kazım ve Bulut'u da alarak o adrese baskın yaptı.
    Önce korumalarla çatışan 3'lünün arasından sıyrılan Kazım ilk olarak eve giren isim oldu. İskender Büyük'ün kızı funda eline aldığı silahla Kazım'a ateş ederken yine Kazım tarafından vuruldu. Memati ve Bulut eve girdiğinde ise artık çok geçti.
    Kurtlar Vadisi Pusu 87. bölüm finalinde İskender Büyük'ün kızı Funda yaşamını yitirdi. Yeni şartlar hesaplandığında kızının ölümüne İskender Büyük'ün ne tepki vereceği ve Polat Alemdar'ın Memati'nin hatalarını nasıl karşılayacağı merak konusu oldu.
    Bu gelişmelerin ardından Kurtlar Vadisi Pusu 88. bölümde neler olacak sorusu kafalardaki yerini alırken, izleyiciler 88. bölüm fragmanını beklemeye başladı.