KURTLAR VADİSİ OYUNCULARI POLİS İÇİN FİDAN DİKTİ

KURTLAR VADİSİ OYUNCULARI POLİS İÇİN FİDAN DİKTİ
06 Nisan 2010, 13:45


İstanbul Emniyeti, polis teşkilatının kuruluşunun 165. yılı nedeniyle Ümraniye'de fidan dikme töreni düzenledi. İl Emniyet Müdürü Hüseyin Çapkın, Kurtlar Vadisi oyuncuları Kenan Çoban ve Erhan Ufak da polislerle birlikte fidan dikti. Polis teşkilatı kuruluşunun 165. yılı nedeniyle İstanbul Emniyet Müdürlüğü tarafından Ümraniye'deki Polis Hatıra Ormanı'nda fidan dikme töreni düzenlendi. Polis teşkilatının tam kadro katıldığı törene, İstanbul İl Emniyet Müdürü Hüseyin Çapkın, Çevre ve Orman İl Müdürü Mehmet Emin Birpınar, Ümraniye Belediye Başkanı Hasan Can ve vatandaşlar katıldı.
Törende konuşan Hüseyin Çapkın, oksijenin tek fabrikası ağaç ve yeşillik olduğunu hatırlatarak, 'Türkiye'de ağaç dikme ve yeşillendirme çok önemli. Biz de bu yeşillendirmeye küçük bir katkı sağlıyoruz. Biz 33 bin kişilik bir takımız. Nüfusu 15 milyona ulaşan mega kentte asayişi sağlamaya çalışıyoruz.' dedi.
Hüseyin Çapkın, konuşmalardan sonra, Çevre ve Orman İl Müdürü Mehmet Emin Birpınar ve Ümraniye Belediye Başkanı Hasan Can'a teşekkür plaketi verdi.
Konuşmalardan sonra fidan dikme töreni gerçekleştirildi. Hüseyin Çapkın ve davetliler kendi adlarına hazırlanan fidanları toprakla buluşturdu. Törene katılan Kurtlar Vadisi oyuncuları Kenan Çoban ve Erhan Ufak da fidan dikti.