İskender Büyük'ün Deri Eldivenleri 200 TL'ye Satıldı


İskender Büyük'ün Deri Eldivenleri 200 TL'ye Satıldı

Kurtlar Vadisi-Pusu'da 'İskender Büyük'ü canlandıran Musa Uzun'un deri eldivenleri de 200 TL'ye satıldı

07/04/2010 - 10:42

Ebru Gündeş, yıllarca gözü gibi baktığı sahne kostümlerini internette satıyor. Ünlü sanatçı, elde edilen geliri TOÇEV, Çocuk Esirgeme Kurumu, Mehmetçik Vakfı ve Darüşşafaka'ya bağışlıyor.

Kariyerine başladığı günden bu yana giydiği tüm kostümleri özenle saklayan Ebru Gündeş, geçen ay kıyafetlerinin büyük bir bölümünü satışa çıkaracağını açıklamıştı. 'Benim için çok özel olan birkaç kıyafetimi sakladım' diyen sanatçının kostümleri, ebrugundessatiyor.com adresli sitede satışa çıktı.

Elde edilecek gelir TOÇEV, TESYEV, Çocuk Esirgeme Kurumu, Omurilik Felçlileri Derneği, Mehmetçik Vakfı ve Darüşşafaka'ya bağışlanacak. Gündeş'in şimdiye kadar satılan 7 kostümünden, 'Jovani' marka siyah transparan elbise 1000 TL'ye, 'Sherri Hill' marka krem rengi elbise 1250 TL'ye yine 'Jovani' marka turuncu elbisesi de 1000 TL'ye alıcı buldu. Kurtlar
Vadisi-Pusu'da 'İskender Büyük'ü canlandıran Musa Uzun'un deri eldivenleri de 200 TL'ye satıldı. Kıyafetler, sitede yapılan açık arttırma sonucunda en yüksek fiyatı veren kişinin oluyor.

Biz sadece vesile olduk

GÜNDEŞ, yıllardır kimselere vermeye kıyamadığı kıyafetlerinin, hayır işinde kullanılmasından ötürü mutlu olduğunu belirterek, 'Ekmek kazandığım sahne kostümlerim, yardıma muhtaç insanlara bir kitap, bir ilaç ya da bir somun ekmek olarak geri dönecek. Bu proje sayesinde yüzleri gülecek. Biz de vesile olacağız' dedi.